Blauer USA kindermode: praktisch en geschikt voor dagelijks gebruik

De kinderjassen van Blauer zijn zo ontworpen dat ze bij elke gelegenheid gedragen kunnen worden. Ze zijn geschikt voor zorgeloze vrijetijdsbesteding en voor de weg naar school. De jassen zijn wasbaar op 30 graden, zodat ze vuil kunnen worden tijdens het spelen. Natuurlijk waarderen kinderen dit vooral, omdat ze zich vrij kunnen bewegen in hun blauwe kinderjasjes, zelfs zonder dat ze gewaarschuwd worden om niet vuil te worden. De meeste modellen van Blauer Kids zijn ontworpen om zeer praktisch te zijn. Ze worden aan de voorkant gesloten met een verborgen ritssluiting, waardoor ze snel kunnen worden aan- en afgedaan. Veel modellen hebben ook een kap die met een paar handgrepen kan worden verwijderd. Dus de Blauer Kids jas dient als regenjas en als overgangsjas voor koele dagen in het voorjaar en de zomer. Voor de winter is de Blue Down Jacket for Children geschikt voor kinderen, gevoerd en gewatteerd met dons en veren. De Blauer Down Jacket for Children zorgt voor optimale warmte, maar is toch heerlijk licht zodat het zeer comfortabel is om te dragen.

 

Kinderjassen van Blauer USA

De praktische en veelzijdige kindermode van Blauer USA heeft inmiddels wereldwijd naam gemaakt. Als u een van de modellen uit de huidige collectie kiest, zult u niet alleen verbaasd zijn hoeveel kinderen de kleding graag dragen, maar u zult ook direct onder de indruk zijn van de eersteklas kwaliteit. Of het nu gaat om school, bezoek aan grootouders of spelen in de middag - met een Blauer jas is uw kind altijd stijlvol en praktisch gekleed.

 

Een kinderjasje van Blauer voor jongens en meisjes

Blue Kids creëert mode die gedragen wordt door zowel jongens als meisjes. De chique modellen kunnen in principe allemaal gedragen worden door jongens en meisjes. Meisjes geven vaak de voorkeur aan jassen in rode of roze tinten, terwijl jongens traditioneel licht of donkerblauw kopen. Toch past het blauwe kinderjasje in het blauw perfect bij de huidige jeansstijl en heeft daarom ook vaak de voorkeur van meisjes. Een Blauer Kinderjasje kan lang of kort zijn en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kan Blue USA kindermode altijd gecombineerd worden met de kinderkleding.